Garancia

                                                             Telefon: 06 70 535 67 12

Virtuemart Extensions
   

AKTUÁLIS AKCIÓINK

Csapj le rá most, nehogy késő legyen. 
shipping more details

   INGYENES SZÁLLÍTÁS

    20.000 FT felett ingyenes szállítás.
shipping more details

 

 


Garancia

MIÉRT NEM KELL ATTÓL FÉLNI, HA VALAMI MEGHIBÁSODIK?

Néha sajnos megtörténik, bár a gyártók mindent elkövetnek a termékek előállítása során, de mégis előfordul, hogy valami meghibásodik.
Viszont erre van a GARANCIA. Az X-Comp.hu csak hivatalos magyarországi nagykereskedésekből vásárol. Így a garanciális háttér nálunk garantált.

 

HOGYAN JUT EL A SZERVIZBE A MEGHIBÁSODOTT ESZKÖZ?

A legtöbb esetben a Vevő feladata lenne (költsége) eljuttatni a meghibásodott terméket a megfelelő szervizbe, mely történhet személyesen, akár postán, esetleg futárral.

Ami nagyon fontos, hogy az adott termékek garanciális feltételei eltérőek. Ami annyit jelent, hogy a gyártók/kereskedők többsége már rájött arra, hogy nem csak az eladás számít, hiszen olyankor mindenki boldog. De néha van egy kis szomorúság is, mikor meghibásodik valami, így egyre több gyártó erősít ezen a téren is.


A HÁZTÓL-HÁZIG GARANCIÁVAL MINDEN KÖLTSÉGET ÉS GONDOT ÁTVÁLLALUNK.


A háztól-házig garancia lényege annyi, hogy a meghibásodott terméket csak el kell csomagolni a gyári dobozába (notebook, monitor, asztali számítógép stb. esetén) majd a hibabejelentő űrlapunkat kitölteni. Ezután mi futárt küldünk a termékért, aki el és vissza is szállítja a kicserélt, vagy megjavított terméket.

Természetesen személyesen is le lehet adni valamelyik átvevő pontunkon a meghibásodott terméket.
Vagy számos gyártó esetében személyesen is leadhatja a meghibásodott terméket.
Ilyen gyártók (HP, Samsung, Canon, Fujitsu stb.) akik országos szervizhálózattal rendelkeznek. További info a gyártók oldalán.

 

GARANCIÁLIS FELTÉTELEK:

 

 • Az általunk forgalmazott termékekre a törvényben előírt, illetve a gyártó által vállalt garanciaidőt vállaljuk.
 • A kellékanyagok kivételével (nyomtatópatron, papír, toner, stb.) minden eszközt legkevesebb 1 év garanciaidővel értékesítünk, azonban számos termék garanciavállalási ideje ennek többszöröse is lehet.
 • Az adott termék garanciális idejéről a termék részletes leírásánál a terméklap alján kaphat információt.
 • A garancialappal ellátott termékek garanciális igényét a számla másolatával, valamint eredeti garancialappal lehet érvényesíteni. Garancialappal nem rendelkező termékekhez a számla vagy annak másolata szolgál garanciális igazolásként.
 • Garancialappal rendelkező termékek esetében a garancialapon feltüntetett szakszerviz az illetékes, egyéb esetben az X-Comp.hu webáruház.
 • Komplett, általunk összeállított számítógépekre az átvételtől számított 3 munkanapon belül teljes számítógép garanciát vállalunk a védőmatrica sértetlensége esetén.
 • 3 munkanapon túli meghibásodás esetén az egyedi konfigurációra alkatrész garancia vonatkozik. Ez esetben a védőmatrica megbontható és telephelyünkre kizárólag a hibás alkatrészt kell eljuttatni.

 

GARANCIÁLIS ÜGYINTÉZÉS:

 • Ha a meghibásodott termék rendelkezik garancialappal, úgy a garancialapon feltüntetett szakszerviz az illetékes a garanciális ügyintézés tekintetében.
 • Azoknak az eszközöknek, melyek nem rendelkeznek garancialappal vagy a garancialapon nincsen szakszerviz feltüntetve, telephelyünk a garanciaérvényesítés helye.
 • Ha az áruházunkban vásárolt termék garanciaidőn belül meghibásodott, kérjük haladéktalanul jelezze felénk!
 • A terméket visszajuttathatja telephelyünkre személyesen, futárszolgálattal vagy postai úton.
 • Garanciában leadott termékeket lehetőség szerint eredeti csomagolásban, gyári tartozékaival együtt kell visszajuttatni az esetleges csereigény érvényesítéséhez.Postai szállítás, illetve futárszállítás esetén fontos, hogy a szükséges papírokon kívül hibaleírás valamint napközbeni telefonos elérhetőség is mellékelve legyen a meghibásodott termékhez.
 • Kérjük a postán vagy futárszolgálattal visszajuttatott termékek megfelelő csomagolását, mivel a szállítás során keletkezett károkért nem áll módunkban felelősséget vállalni.
 • Szervizelés előtt saját érdekében fontos adatairól készítsen biztonsági mentést, az esetleges adatvesztésért felelősséget nem vállalunk.
 • Minden garanciában leadott terméket átveszünk. A leadott termékeket szakszerviz vizsgálja be, azok javíthatóságát vagy cserejogosultságát a szerviz állapítja meg.
 • A termék gyári szám/vonalkód sérülése vagy elvesztése, valamint a termék fizikai sérülése garanciavesztést von maga után.
 • A nem rendeltetésszerű használatból eredő károk és az ezzel kapcsolatos garanciális költségek a kár okozóját terhelik!


Elérhetőségünk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Átvevőhely: 9200 Mosonmagyaróvár, Enge János u. 42/3
Átvevőhely: 9241 Jánossomorja, Ady Endre u. 3

WebáruházTermékeink

X-Comp webáruház3500 féle termék készleten, 24 órán belül kiszállítva. 20.000 Ft felett ingyenesen Magyarország területén. 

Számítógép, notebook szerviz

Számítógép, Notebook és egyéb informatikai eszközök javítása.

 

Riasztó és biztonsági kamera rendszerek

Pradox és Crow Runner riasztó rendsezrek kivetelezés. Analog és IP alapú megfigyelő kamerarendszerek kiépítése.

Digitxpert Zone

Webdesign

Weboldal készítés

Webáruházok, céges bemutatkozó oldalak készítése

 

free to join

Domain és tárhely regisztráció